Hedde gij mij gezien?

Maak (indien gewenst) gebruik van een gratis ter beschikking gestelde GPS TOMTOM rider om via kronkelroutes de omgeving te ontdekken.
Vrij rijden naar waar en wie je wil, naargelang je gekozen arrangement.

Reserveer Tarieven

Kort maar krachtig

2 uur tour Gerhagen

Weinig tijd maar toch eventjes de stress ontvluchten : Heen en weer naar de bosrijke omgeving van Gerhagen en ontdek de charmes van Ham en Tessenderlo.

Reserveer Tarieven

De Kempen Tour

(4 uur of hele dag)

Vertrekken van uit Ham en cruisen richting de kempen en terug. Onvervalst genieten op verkeersluwe wegen en doorkruisen van kleine dorpjes met de typische Kempische touch en proeven van lokale streekgerechten en dranken. Een niet zo bekende streek voor de meesten, maar de moeite waard om te ontdekken.

Reserveer Tarieven

De Kempen en Haspengouw Combi-tour

(4 uur of hele dag)

Het 4 uur arrangement gaat vanaf het startpunt richting Herk-de Stad en omgeving en laat je proeven van het Haspengouw-gevoel.
De rit brengt je tussen de velden en de fruitboomgaarden door, en laat je de dorpen ontdekken waar de nodige drankjes en hapjes je inwendige mens versterken.
Het dagarrangement dompelt je tenvolle in Haspengouw want deze tour gaat door tot in het hart van Haspengouw en laat je het Toscane van Belgie ontdekken.

Deze tour is echt genieten van begin tot eind. Vermoeid maar voldaan zal je nog terugmijmeren over de topdag die dit arrangement biedt.

Reserveer Tarieven

De Kempen en Hageland Combi-tour

(4 uur of hele dag)

De Kempen en Het Hageland, elk met hun eigen karakteristieken en charmes, nodigen je uit om hun unieke sferen in je op te nemen.
Deze tour zal je steeds verrassen en in je gedachten blijven. Hier kom je zeker ooit terug. En vergeet zeker geen toestel om te fotograferen.
Er is veel om te zien in de regio Halen en Tielt-winge en dan terug via Averbode. De imposante abdij ga je zeker niet vergeten en een overheerlijk ijsje in de overbekende Lekdreef zal heerlijk smaken.

Reserveer Tarieven

Vrijgezellen en vrienden

Bijna getrouwd of zomaar met vriendinnen of vrienden wat plezier maken? Dat kan!

Van dorp naar dorp, zodat de wereld weet dat je volop van het leven aan het proeven bent. Naar de marktpleinen van Diest, Geel of naar je ook maar wenst. Onze GPS gidst je naar de bruisende terrasjes.

Maar opgepast, je gaat verliefd geraken aan het gevoel op onze vespa’s!


Reserveer Tarieven

Bedrijven en business

Bedrijven kunnen eveneens genieten van al de mogelijkheden die we hier bieden.

Of wil je iets unieks met de nodige toeters en bellen? Dan werken we een concept uit naar de wens en het budget van de klant.

Gewoon ons vrijblijvend contacteren en we creëen iets naar uw smaak. Klantvriendelijkheid, persoonlijk contact en professionaliteit komt bij ons eerst. Perfecte service en begeleiding voor ieder is bij ons standaardprocedure.

Contacteer ons Tarieven

Summer evening

Wil je even genieten van de zonsondergang op een Vespa?
Dan is dit de ideale tour voor jou!
In de maanden juni, juli, augustus en september kan je 's avonds vrij komen rijden en genieten van het prachtige weer, op een Vespa. Dit telkens van 18 tot 21 uur. Gelieve ons per mail of telefonisch te contacteren voor dit aanbod.

Tot dan!

Contacteer ons Tarieven